Catering in Uitvoering

Catering Kampen

De cateraar in Kampen voor iedere gelegenheid

Inhuurmaterialen van Catering Kampen

Catering in Kampen nodig voor een bedrijfsfeest? Dan bent u bij Catering in uitvoering op het juiste adres. Wij verzorgen al vele jaren voor zowel kleine als grote bedrijven de catering. Wij verzorgen het complete feest voor u, van bbq tot aan een aangekleed vergaderarrangement. Er zijn altijd twee punten die hoog bij ons in het vaandel staan: kwaliteit, aandacht en service!!

Elke vergadering, feest of bruiloft in Kampen is pas compleet met de juiste aankleding en materialen. Een bruiloft moet uiteraard perfect zijn voor iedereen. Dit is de dag waarop niets fout mag gaan en alles tot in de puntjes goed moet worden geregeld. Wij kunnen bij de bruiloft alles verzorgen. Het juiste servies en glaswerk is noodzakelijk. Ook het meubilair is belangrijk, er moeten natuurlijk genoeg sta-tafels komen op een bruiloft. Daarnaast een bierbankje of een marktkraam staan leuk voor de aankleding.

Catering Kampen en partytenten.

Partytent nodig in Kampen? Wij zorgen voor een mooi geheel op een zomerse dag. De partytenten hebben wij in verschillende maten en zijn makkelijk op te zetten. Ook verhuren wij verschillende apparaten voor op een bruiloft of personeelsfeest. Zoals een thuistap, heater of complete tapinstallatie. Mocht het kouder worden in de herfst of winter, dan verhuren wij ook nog een heater en verschillende soorten terrasverwarmers.

Catering Kampen Cateraar Kampen

Hapjes en tapas & koud en warm buffet

Bij Catering in Uitvoering nabij Kampen hebben wij verschillende soorten kleine hapjes en lekkere tapas. Ideaal voor een personeelsfeest of een bruiloft. Kijk voor meer informatie over hapjes en tapas op de hapjes en tapas pagina.  

Op onze menukaart hebben wij vele koud- en warme buffetten. Nabij Kampen zit Catering in Uitvoering, wij hebben nu het voorjaarsbuffet, deze kan worden besteld in de maanden april tot en met juni. In dit buffet zitten verschillende broodsoorten, een aantal salades en verschillende soorten vis en vlees, waaronder beenham, kip en zalm. Bij dit buffet zit nog meer lekkere artikelen. Kijk hiervoor bij de pagina voorjaarsbuffet.

Ook voor Catering in ZwolleHattemHeino of Heerde moet u bij Catering in Uitvoering zijn! 


Prijzen en contact van Catering in Uitvoering

Catering in Kampen nodig? Kom eens lang op kijk verder op de website. Al onze prijzen staan vermeld op de website. Heeft u vragen over bepaalde gerecht, producten of over prijzen, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook kunt u ons bereiken via telefoonnummer: 038-4449175.